Home Featured Τον κώδωνα κινδύνου για χρήση μάσκας για αποφυγή κεκλεισμένων των θυρών αγώνων κρούει η ΚΟΠ στα σωματεία

Τον κώδωνα κινδύνου για χρήση μάσκας για αποφυγή κεκλεισμένων των θυρών αγώνων κρούει η ΚΟΠ στα σωματεία

0
Τον κώδωνα κινδύνου για χρήση μάσκας για αποφυγή κεκλεισμένων των θυρών αγώνων κρούει η ΚΟΠ στα σωματεία

Τον κώδωνα του κινδύνου για χρήση προστατευτικής μάσκας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο οι αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, κρούει η ΚΟΠ προς τα σωματεία, μετά την τελευταία προειδοποίηση σε σχέση με τη χρήση μάσκας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που έλαβε από το Υπουργείο Υγείας και την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η ΚΟΠ ενημερώνει πως έχει λάβει από το Υπουργείο Υγείας και την αστυνομία αυστηρή, τελευταία προειδοποίηση σε σχέση με την χρήση προστατευτικής μάσκας από τους φιλάθλους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η απόφαση θα είναι η διεξαγωγή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όλοι απευχόμαστε», προσθέτει.

Αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερώσει τα Σωματεία για την προειδοποίηση που έχει λάβει και «τους έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου».

Τέλος, η ΚΟΠ απευθύνει έκκληση προς όλους τους φιλάθλους για χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο, πρώτα από όλα για προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και για αποτροπή του μέτρου διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή:ΚΥΠΕ