Home Featured Η Λάρνακα φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο το ΟΠΑΠ Larnaca 3×3 στην καλαθόσφαιρα

Η Λάρνακα φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο το ΟΠΑΠ Larnaca 3×3 στην καλαθόσφαιρα

0
Η Λάρνακα φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο το ΟΠΑΠ Larnaca 3×3 στην καλαθόσφαιρα

Η Λάρνακα φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες το ΟΠΑΠ Larnaca 3×3 στην καλαθόσφαιρα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μετά από έξι χρόνια το άθλημα καλαθοσφαίρισης 3×3 επιστρέφει στη πόλη του Ζήνωνα και οι προσπάθειες όλων των συμβαλλόμενων είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης στα αθλητικά δρόμενα της πόλης. Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν το OPAP Larnaca 3×3, το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου, στη Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες».

Προστίθεται ότι «η συγκεκριμένη διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3×3, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε συνολικά τέσσερις κατηγορίες, OPAP Men, OPAP Women, Scaffolding Solutions U16 και Foody U12».

Οι διοργανωτές εκφράζουν «θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας για την αμέριστη στήριξη προς την διοργάνωση OPAP Larnaca 3×3».

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram & YouTube.

Πηγή:ΚΥΠΕ