Home Featured Αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στους Ομίλους της UEFA για ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνα

Αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στους Ομίλους της UEFA για ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνα

0
Αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στους Ομίλους της UEFA για ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνα

Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Ομίλων αρχίζουν σήμερα τρεις κυπριακές ομάδες. ΑΕΚ και Ομόνοια, ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στους Ομίλους του Europa League και ο Απόλλωνας στους Ομίλους του Europa Conference League.

Η τριπλή συμμετοχή της Κύπρου στους Ομίλους της UEFA αποτελεί τεράστια επιτυχία των κυπριακών ομάδων όσο και του κυπριακού ποδοσφαίρου στο σύνολο του.

Για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, στη μάχη ρίχνεται πρώτη η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο ΑΕΚ Αρένα τη Γαλλική Rennes για τον Β΄ Όμιλο. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:45 και η ομάδα της Λάρνακας στοχεύει να μπει με το δεξί στη φάση αυτή.

Στις 22:00, η Ομόνοια φιλοξενεί στο ΓΣΠ για την πρώτη αγωνιστική του 5ου Ομίλου τη Sheriff από τη Μολδαβία. Στόχος και της Ομόνοιας είναι αποκλειστικά η νίκη, σε ένα όμιλο με μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Από ελληνικό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 στη Γαλλία τη Nantes στο πλαίσιο του 7ου Ομίλου.

Για το Conference League, ο Απόλλωνας θα κάνει ντεμπούτο στον 5ο Όμιλο με αντίπαλο την Vaduz από το Λιχτενστάιν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00 στο Λιχτενστάιν και οι μπλε έχουν τις δυνατότητες να ξεκινήσουν με το δεξί τη φάση των Ομίλων.

Πηγή:ΚΥΠΕ