Home Featured Στη μάχη της Ευρώπης ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνας

Στη μάχη της Ευρώπης ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνας

0
Στη μάχη της Ευρώπης ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνας

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνονται σήμερα οι τρεις κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΕΚ και Ομόνοια αγωνίζονται με Ντιναμό Κιέβου και Ρεάλ Σοσιεδάδ αντίστοιχα για τη 2η αγωνιστική του Europa League και ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Ντίπρο για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League.

Στις 19:45 η Ομόνοια αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από την ήττα θα είναι μεγάλη επιτυχία για τους «πράσινους». Στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων Ομόνοια δέχθηκε την ήττα στο ΓΣΠ από την Σέριφ με 3-0 και σήμερα θέλει να ανατρέψει τουλάχιστον την αγωνιστική της εικόνα.

Η ΑΕΚ στις 22:00 στην Πολωνία αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου και με βάση εικόνα του πρώτου αγώνα με τη Ρεν, η ομάδα της Λάρνακας έχει ελπίδες και στόχο για ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη. Η θετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Όλτρα στην πρεμιέρα με τη Ρεν, παρά την απογοήτευση από την ήττα στις καθυστερήσεις, αφήνει ελπίδες ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ουκρανούς.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται στις 19:45 στο ΓΣΠ την Ντνίπρο και μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία 0-0 της πρώτης αγωνιστικής  με τη Βαντούζ στο Λιχτενστάιν.

Πηγή:ΚΥΠΕ