Home Featured Με ορίζοντα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανανέωσαν τη συνεργασία Κ.Πελενδρίτου και Remedica

Με ορίζοντα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανανέωσαν τη συνεργασία Κ.Πελενδρίτου και Remedica

0
Με ορίζοντα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανανέωσαν τη συνεργασία Κ.Πελενδρίτου και Remedica

Για μια ακόμη διάκριση που θα κάνει περήφανη την Κύπρο προετοιμάζεται η χρυσή παραολυμπιονίκης μας, Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία της με την φαρμακοβιομηχανία Remedica.

Η ανανέωση της συνεργασίας έχει ορίζοντα τους παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, είπε σε διάσκεψη Τύπου, στα γραφεία της εταιρείας, η Καρολίνα Πελενδρίτου, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό για έναν αθλητή να έχει τη στήριξη από ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Έτσι, εξήγησε, «νοιώθουμε και εμείς οι αθλητές μια ασφάλεια να ακολουθήσουμε μια πιο σωστή στρατηγική προγράμματος, καθώς έχουμε να ανταγωνιστούμε παγκόσμιους αθλητές χωρών με πιο δυναμικά οικονομικά επίπεδα».

«Σίγουρα είναι πολύτιμη η βοήθεια και της Πολιτείας, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, ιδιαίτερα προς αθλητές με αναπηρία, που δυστυχώς στην Κύπρο δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο με τους αρτιμελείς αθλητές», συμπλήρωσε.

Εκ μέρους του ΚΟΑ μίλησε η υπεύθυνη λειτουργός του γραφείου του Προέδρου Ανδρέα Μιχαηλίδη, Στέφανη Wheeler, ευχαριστώντας τη φαρμακοβιομηχανία για την ανανέωση της συνεργασίας της με την Καρολίνα Πελενδρίτου και ευχήθηκε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η στήριξη της Remedica , συνέχισε, βάζει κι αυτή ένα λιθαράκι στις επιτυχίες της Καρολίνας και κατ’ επέκταση στις επιτυχίες και στην ανάδειξη της μικρής μας πατρίδας στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedixa, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, δήλωσε ότι «ανυπομονούμε να ακούσουμε για ακόμη μία φορά τον Εθνικό μας Ύμνο, αυτή τη φορά στο Παρίσι, ενώ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να στεκόμαστε δίπλα στην Καρολίνα».

«Είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στην κατάκτηση των ονείρων της ενώ παρακολουθούμε με θαυμασμό και περηφάνια την επίδοση και την σκληρή δουλειά της χρυσής μας παραολυμπιονίκης», είπε και πρόσθεσε ότι οι αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει μέσα από τις επιτυχίες της «αντιπροσωπεύουν και εμάς σαν Remedica».

Πηγή:ΚΥΠΕ