Home Featured Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας τίμησε χορηγούς και εθελοντές

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας τίμησε χορηγούς και εθελοντές

0
Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας τίμησε χορηγούς και εθελοντές

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πέρασε στην ιστορία ως ο πολυπληθέστερος από καταβολής της διοργάνωσης, με ρεκόρ συμμετοχών και με 12.000 και πλέον δρομείς να συμμετέχουν και η οργανωτική επιτροπή ευχαρίστησε χθες βράδυ σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Radisson Blu τους συμβαλλόμενους φορείς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Ο συνδιοργανωτής Δήμος Λάρνακας, ο ονομαστικός χορηγός το Radisson Blu Hotel, οι χορηγοί, οι φορείς, οι εθελοντές και τα εθελοντικά σύνολα, τιμήθηκαν για τη σημαντική συμβολή τους στη φετινή διοργάνωση.

Εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο ο αντιδήμαρχος Ιάσωνας Ιασωνίδης, εξέφρασε “τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για το σημαντικό έργο που επιτελούν, καθώς μέσα από αυτό προάγεται το ευ αγωνίζεσθαι και ο εθελοντισμός”.

Σε ανακοίνωση η οργανωτική επιτροπή αναφέρει πως “η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης, οι εθελοντές, στήριξαν και φέτος με κάθε τρόπο τον αγώνα μας”.

Η οργανωτική επιτροπή εκφράζει “ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές μας που κάθε χρόνο  συνεισφέρουν όλο και περισσότερο, στους χορηγούς μας που από την πρώτη διοργάνωση μας υποστηρίζουν και σε όλους όσοι ήταν στο πλευρό μας, βοηθώντας στην επιτυχία του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Χριστοδούλου εκ μέρους του Δ.Σ της Eleven Blu Events”.

Ο Διευθυντής της Eleven Blu Κωνσταντίνος Κιβίτητης, ευχαρίστησε με τη σειρά του τα συμβαλλόμενα μέρη της διοργάνωσης και επέδωσε τιμητικά βραβεία στους εθελοντές.

Σημειώνεται πως φέτος, τη διοργάνωση στήριξε το Ίδρυμα Αποστόλου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Ronald McDonald’s House of Charities και τα Special Olympics.

Κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας τελετής, παραδόθηκε επιταγή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας από τον Κυριάκο Παφίτη, επικεφαλής επιχειρήσεων της Nextres από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρείας You Run! We Donate”.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τις Αρχές της Λάρνακας, τους χορηγούς και τους εθελοντές στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στις 19 Νοεμβρίου 2023.

Πηγή:ΚΥΠΕ