Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με τιμά ιδιαιτέρως η στήριξη Αχιλλέα Δημητριάδη, είπε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Με τιμά ιδιαιτέρως η στήριξη Αχιλλέα Δημητριάδη, είπε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

0
Με τιμά ιδιαιτέρως η στήριξη Αχιλλέα Δημητριάδη, είπε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Τον τιμά ιδιαιτέρως η στήριξη του Αχιλλέα Δημητριάδη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέροντας ότι στόχος είναι η επαναφορά του κράτους δικαίου, η ανάκτηση της αξιοπιστίας και η επίλυση του Κυπριακού.

«Η απόφαση του δικηγόρου και μέχρι πρότινος συνυποψήφιου μου, Αχιλλέα Δημητριάδη, για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών, με τιμά ιδιαιτέρως», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Μαυρογιάννης σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Αχιλλέας Δημητριάδης κατέθεσε αξιόλογες προτάσεις, εμπλουτίζοντας τον πολιτικό λόγο της Κύπρου.

Στόχος, είπε, είναι η επαναφορά του κράτους δικαίου, η ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας, αλλά και η ανάγκη «να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για επίλυση του Κυπριακού Ζητήματος».

«Εκτιμώ ιδιαίτερα τη στήριξη και εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον κ. Δημητριάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς την υποψηφιότητά μου, σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες Προεδρικές εκλογές για το μέλλον του τόπου μας», σημειώνει.

«Η δυναμική που έχει δημιουργηθεί για την Κύπρο που οραματιζόμαστε, για μία Κύπρο καλύτερη, εντείνεται. Όποια αφετηρία και αν έχουμε, μας ενώνει η αγωνία για το σήμερα και το αύριο της Κύπρου μας. Μαζί, Κύπρος μπορούμε», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Πηγή:ΚΥΠΕ