Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Melco Cyprus παρέχει υποτροφίες στο προσωπικό της

Η Melco Cyprus παρέχει υποτροφίες στο προσωπικό της

0
Η Melco Cyprus παρέχει υποτροφίες στο προσωπικό της

Η Melco Cyprus προχώρησε στη σύναψη συνεργασιών με κορυφαία πανεπιστήμια της Κύπρου, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση των μελών του προσωπικού της, μέσα από την παραχώρηση αριθμού υποτροφιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Εταιρεία προχώρησε σε συμφωνίες τριετούς διάρκειας με πανεπιστήμια που εδρεύουν στην Κύπρο, παρέχοντας στο προσωπικό της υποτροφίες πλήρους ή μερικής κάλυψης διδάκτρων. Οι υποτροφίες αφορούν 35 διαφορετικούς κλάδους σπουδών, όπως διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας, διοργάνωση εκδηλώσεων, λογιστική, χρηματοοικονομικά, business intelligence και ανάλυση δεδομένων, διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού και διαχείριση ασφάλειας.

Παράλληλα, με στόχο να δώσει ώθηση σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να πραγματοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους φιλοδοξίες, η Melco Cyprus, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με εγχώρια εκπαιδευτικά ιδρύματα, εξασφάλισε μειωμένες τιμές διδάκτρων για το προσωπικό της, που καλύπτουν τη φοίτηση σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων, συμπεριλαμβανομένων και διδακτορικών προγραμμάτων.

Τα πανεπιστήμια με τα οποία η Melco Cyprus έχει συνάψει συνεργασία είναι το Cyprus International Institute of Management (CIIM), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Cyprus Institute of Marketing (CIM), το University of Central Lancashire Cyprus και το Global College.

Η Melco Cyprus εργοδοτεί σήμερα περίπου 700 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες.

Πηγή:ΚΥΠΕ