Home Featured Διακριτικό εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, τοποθετεί η Ομόνοια στη φανέλα της

Διακριτικό εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, τοποθετεί η Ομόνοια στη φανέλα της

0
Διακριτικό εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, τοποθετεί η Ομόνοια στη φανέλα της

Την απόφασή της να τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής της, διακριτικό εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ανακοίνωσε την Τρίτη η Ομόνοια, σημειώνοντας ότι θα υποβάλει σχετικό αίτημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) για έγκριση.

Το ποδοσφαιρικό σωματείο, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι, έχουν αποφασίσει όπως, από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής του, διακριτικό, «εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών». Σημειώνεται ότι, την Τετάρτη θα υποβάλουν σχετικό αίτημα στην ΚΟΠ για έγκριση.

Αυτή η κίνηση, στόχο έχει να «μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ανθρώπινη ζωή», αναφέρει η Ομόνοια.

«Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε – ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα,» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/