Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ Δύο Ισραηλινοί τραυματίες από παλαιστινιακή επίθεση με μαχαίρι

Δύο Ισραηλινοί τραυματίες από παλαιστινιακή επίθεση με μαχαίρι

0
Δύο Ισραηλινοί τραυματίες από παλαιστινιακή επίθεση με μαχαίρι

Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κεντρικό Ισραήλ με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά δύο ισραηλινοί στρατιώτες.

Συγκεκριμένα, 20χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε δύο συνομήλικούς του ισραηλινούς στρατιώτες τραυματίζοντάς τους σοβαρά στον θώρακα, την ώρα που περίμεναν ότο-στοπ επί του συγκοινωνιακού κόμβου Τσριφίν του κεντρικού Ισραήλ, πλησίον του στρατοπέδου τους. Παρευρισκόμενοι πολίτες ακινητοποίησαν τον δράστη, έως ότου δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 20χρονος Παλαιστίνιος καταγόταν από την Χεβρώνα και όπως προκύπτει μέχρι στιγμής από την ανάκρισή του που βρίσκεται σε εξέλιξη, έδρασε χωρίς συνεργούς.

Η οργάνωση Χαμάς με ανακοίνωσή της χαιρέτισε την επίθεση, χωρίς να αναλάβει την ευθύνη για την πραγματοποίηση ή τον σχεδιασμό της.

Ενόψει του εορτασμού του Εβραϊκού Πάσχα και καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα του Ραμαζανίου, οι ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή.

Πηγή:ΚΥΠΕ