Home Featured ΑΕΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα τα άλλα δύο εισιτήρια

ΑΕΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα τα άλλα δύο εισιτήρια

0
ΑΕΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα τα άλλα δύο εισιτήρια

ΑΕΚ και Ολυμπιακός εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και θα τεθούν αντιμέτωποι για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Σήμερα, κρίνονται τα άλλα δύο εισιτήρια με το ντέρμπι στην Αθήνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να δεσπόζει στον επαναληπτικό του 2-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα. Στον άλλο ημιτελικό, η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τον οποίο είχε κερδίσει στις Σέρρες με 2-1.

Χθες, την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Άρη με 1-0 και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα από τη νίκη τους με το ίδιο σκορ στον Πειραιά, παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΕΚ.

Η Ένωση ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4», καθώς νίκησε για δεύτερη φορά τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, με 3-1 και με συνολικό σκορ 6-1 πήρε μια εύκολη πρόκριση.

Σήμερα στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται να κάνει μια υπέρβαση για να ανατρέψει το εις βάρος του 0-2 του αγώνα της Τούμπας. Από την άλλη ο δικέφαλος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη του επί του τριφυλλιού την Κυριακή για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Στον άλλο προημιτελικό, στις  17:30 στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία είναι το μεγάλο φαβορί καθώς υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου, το οποίο κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 2-1.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης είναι:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ  1-3     (0-3)

Άρης – Ολυμπιακός      0-1    (0-1)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

17:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου (2-1)

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (0-2)

Πηγή:ΚΥΠΕ