X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑλεξίσφαιρες βάσεις τοποθετούν οι Ισραηλινοί στα στρατιωτικά τζιπ

Αλεξίσφαιρες βάσεις τοποθετούν οι Ισραηλινοί στα στρατιωτικά τζιπ

Ο ισραηλινός στρατός άρχισε να τοποθετεί αλεξίσφαιρη επένδυση στη βάση των μεταγωγικών οχημάτων (τζιπ) που μεταφέρουν στρατιωτικό προσωπικό, εξαιτίας της αύξησης της συχνότητας τοποθέτησης τηλεχειριζόμενων εκρηκτικών μηχανισμών σε οδικούς άξονες του βόρειου τμήματος της Δυτικής Όχθης, μετέδωσε σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η κρατική ισραηλινή τηλεόρασηm επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο παλαιστινιακές ομάδες να τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς στην άσφαλτο των δρόμων όπου κινούνται ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα, οι οποίοι ενεργοποιούνται με τη βοήθεια κινητών τηλεφώνων τη στιγμή που παρατηρείται αυξημένη κίνηση στρατιωτικών τζιπ.

Όπως σχολίασαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι, υπό τον όρο της ανωνυμίας, η τεχνική αυτή εφαρμοζόταν συχνά όταν ο ισραηλινός στρατός ήλεγχε περιοχές του Νοτίου Λιβάνου, προκαλώντας σημαντικές απώλειες.

Η αλεξίσφαιρη επένδυση θα τοποθετηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε όσα στρατιωτικά οχήματα θα χρησιμοποιούνται από επίλεκτες δυνάμεις του ισραηλινού στρατού σε επιχειρήσεις στις πόλεις Ναμπλούς και Τζιενίν στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share