Home Featured Άλλα τρία κρούσματα εντοπίστηκαν στην ομάδα του Απόλλωνα-Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ

Άλλα τρία κρούσματα εντοπίστηκαν στην ομάδα του Απόλλωνα-Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ

0
Άλλα τρία κρούσματα εντοπίστηκαν στην ομάδα του Απόλλωνα-Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ

Τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων, εκ των οποίων το ένα αφορά μέλος της τεχνικής ομάδας και τα άλλα δύο ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε την Κυριακή η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, μετά από αυτή την εξέλιξη ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του Απόλλωνα έφτασε στα οκτώ, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι του καταλόγου Α’ και ως εκ τούτου η ομάδα προχώρησε σε επίσημο αίτημα προς την ΚΟΠ για αναβολή του αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Από τ’ άλλα τέσσερα, τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’ και τα άλλα δύο μέλη της υποστηρικτικής ομάδας.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στα οκτώ μέλη της ποδοσφαιρικής του ομάδας καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο προγραμματισμένος για σήμερα (03/01) αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μετά από αίτημα του Απόλλωνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα Covid-19 σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α του Απόλλωνα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αρχικά ο αγώνας.

Πηγή:ΚΥΠΕ