X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΑναστάτωση σε κοινότητες Πύργου – Μονής για κλείσιμο υποστατικού της Ελληνικής Τράπεζας

Αναστάτωση σε κοινότητες Πύργου – Μονής για κλείσιμο υποστατικού της Ελληνικής Τράπεζας

Την ανάκληση της απόφασης για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας στην περιοχή τους, ζητούν οι κοινοτάρχες Πύργου και Μονής, σε επιστολή τους προς τη διεύθυνση της τράπεζας και με κοινοποίηση τον Υπουργό Οικονομικών, τους πολιτικούς αρχηγούς και την ΕΤΥΚ.

Όπως αναφέρει η επιστολή, «επικρατεί αναβρασμός και αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων των κοινοτήτων μας, αλλά και της ευρύτερης Ανατολικής Λεμεσού», με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο υποκατάστημα που βρίσκεται στην κοινότητα Πύργου, για τερματισμό της λειτουργίας του στο τέλος του μήνα.

«Δεχθήκαμε ήδη προπηλακισμούς αφού επιρρίπτεται σε εμάς η ευθύνη για το κλείσιμο», προστίθεται και καλείται η διεύθυνση της τράπεζας να δείξει κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο σε αυτούς που την εμπιστεύτηκαν.

Το υποκατάστημα, συνεχίζει η επιστολή, εξυπηρετεί περί τις 20.000 κατοίκους, οι πλείστοι εκ των οποίων αδυνατούν να προσαρμοστούν στην τεχνολογία και ως εκ τούτου ζητείται άμεση ανάκληση της απόφασης και συνέχιση της λειτουργίας του στην κοινότητα Πύργου.

Ζητείται, τέλος, παρέμβαση από τον Υπουργό Οικονομικών και τους πολιτικούς αρχηγούς, για διευθέτηση του προβλήματος που προκύπτει.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share