X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΑνοικτή το χειμώνα η Πάφος με 8.500 περίπου αδειούχες κλίνες σε πλήρη...

Ανοικτή το χειμώνα η Πάφος με 8.500 περίπου αδειούχες κλίνες σε πλήρη λειτουργία

Παρά την αναστολή εργασιών αριθμού τουριστικών καταλυμάτων, η επαρχία Πάφου θα έχει αρκετές χιλιάδες κλίνες σε πλήρη λειτουργία και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων και εμπειριών με δυναμικότητα να φιλοξενήσει πέραν των 180.000 χιλιάδων επισκεπτών την χειμερινή περίοδο Νοέμβριο 2022 – Μάρτιο 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου, φέτος, σε προκαταρκτική καταγραφή που ολοκλήρωσε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, ΣΤΕΚ και άλλους μεμονωμένους ξενοδόχους διαφαίνεται ότι περίπου 8.500 αδειούχες κλίνες θα είναι σε πλήρη λειτουργία για τους χειμερινούς μήνες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο κ. Χατζηγεωργίου, οι 8.500 κλίνες αποτελούν το 70% των κλινών που παραδοσιακά έμεναν σε πλήρη λειτουργία ολόχρονα και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων. Οι περισσότερες δε αναστολές εργασιών περιορίζονται στους μήνες Δεκέμβριο 2022 μέχρι Φεβρουάριο 2023.

Παράλληλα, προστίθεται, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι τα πτητικά προγράμματα των δύο κύριων αερογραμμών που δραστηριοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου Ryanair και Εasyjet είναι αρκετά πλούσια για την χειμερινή περίοδο. Συνδέουν, όπως αναφέρεται, την Πάφο με πέραν των 35 αεροδρομίων και εκτελούν πέραν των 100 εισερχόμενων πτήσεων /βδομάδα στο αεροδρόμιο Πάφου.

Εκφράζεται επίσης η εκτίμηση ότι παρά τις προσπάθειες όλων, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αναμένεται ότι η επερχόμενη χειμερινή περίοδος θα είναι αρκετά δύσκολη.

Ως ΕΤΑΠ μαζί με τους φορείς που εκπροσωπούμε και συνεργαζόμαστε είμαστε επικεντρωμένοι στους στόχους μας, αναφέρει ο κ. Χατζηγεωργίου, προσθέτοντας πως «εμπλουτίζουμε και αναβαθμίζουμε ποιοτικά τις εμπειρίες και υπηρεσίες που προσφέρουμε, εντατικοποιούμε τις προσπάθειες για επέκταση της αεροπορικής σύνδεσης και ενισχύουμε τις ενέργειες προβολής του προορισμού τόσο σε διεθνής αγορές όσο και εντός Κύπρου».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share