X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΆνοιξε τις πόρτες του ο 1ος δωρεάν παιδοκομικός σταθμός του Δήμου Λευκωσίας...

Άνοιξε τις πόρτες του ο 1ος δωρεάν παιδοκομικός σταθμός του Δήμου Λευκωσίας για νήπια

Άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τα πρώτα παιδάκια ο πρώτος παιδοκομικός σταθμός του Δήμου Λευκωσίας για νήπια, ο οποίος λειτουργεί δωρεάν ως τις 20:00, στο πλαίσιο του έργου Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο».

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας σημειώνει πως οι εγγραφές συνεχίζονται μέσω της πλατφόρμας «Νοιάζομαι».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Δήμο το εξειδικευμένο προσωπικό του Πολυδύναμου καλωσόρισε τα παιδάκια στον ειδικά διαμορφωμένο, σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του κτηρίου «Γεωργία Πολυβίου», επί της οδού Ηρακλέους και μαζί ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα με στόχο, πέρα από την ασφαλή φύλαξη και σίτιση τους, να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητές τους και να αποκτήσουν γερές βάσεις και κοινωνικές δεξιότητες μέσα από το πλούσιο εκπαιδευτικό και διαδραστικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα απευθύνεται σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αφορά παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών και λειτουργεί Δευτέρα έως την Παρασκευή και ώρες 07:00 –15:00 ή 07:00 – 18:00 ή 07:00 – 20:00.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Νοιάζομαι» (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/).

Απαραίτητη για την υποβολή αίτησης είναι η μελέτη των κανονισμών λειτουργίας του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014– 2020.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share