X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑντικατάσταση της διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσε η ελληνική Κυβέρνηση

Αντικατάσταση της διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσε η ελληνική Κυβέρνηση

Την αντικατάσταση της διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τη Δευτέρα.

«Οι καταγγελίες είναι σοβαρές για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Και σε αυτή την περίπτωση η ελληνική αστυνομία συνδράμει την δικαστική έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η έρευνα και είπε τι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις», είπε αρχικά υπογραμμίζοντας ότι πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και των αρμοδίων αρχών.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι και είναι στραμμένη στην ασφάλεια των παιδιών που μένουν στην δομή. Εξού κιόλας όπως είπε, «τα παιδιά πρέπει να έχουν την μέγιστη δυνατή προστασία εντός της δομής όποια εξέλιξη και αν έχει η υπόθεση αυτή».

«Η πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά και γι’ αυτό η εξέλιξη αυτή είναι επιβεβλημένη.

Είναι εξέλιξη που μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη στην διάταξη ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2022», ανέφερε μετά από σύσκεψη που έγινε υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share