X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑπάντηση Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα προς Πρόεδρο ΠΑΣΠ

Απάντηση Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα προς Πρόεδρο ΠΑΣΠ

Απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης προς την Αστυνομία έδωσε με ανακοίνωσή του ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Ισότητα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σχετικά με τα υπονοούμενα και τις αιχμές που άφησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ στο κρατικό ραδιόφωνο σήμερα σχετικά με ανεπαρκή εκπαίδευση Αστυνομικών αλλά και αδυναμία της Αστυνομίας να εφαρμόσει το Νόμο Βίας στα Γήπεδα, ο Κλάδος δεσμεύεται ότι θα αποστείλουν στον κ. Νεοφυτίδη το Νόμο περί Βίας στα Γήπεδα για να ενημερωθεί για τις πρόνοιες του, ώστε να γνωρίζει όταν τοποθετείται δημόσια όλες τις πτυχές του Νόμου.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του κ. Νεοφυτίδη για ανεπάρκεια στην εκπαίδευση των μελών της Αστυνομίας, ο Κλάδος Ισότητα τον διαβεβαιώνει ότι όχι μόνον οι αστυνομικοί είναι εκπαιδευμένοι για οχλαγωγίες αλλά είναι και για ανακρίσεις για στημένα παιγνίδια που σε αυτές ίσως περιλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές.

«Θα ήταν φρονιμότερο να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και να γνωρίζουν όλοι τις νομικές πτυχές των θεμάτων σε αυτά που αναφέρονται δημόσια. Οι επαγγελματίες κάθε κλάδου οφείλουν να ξέρουν τόσο τα δικαιώματα όσο και τις υποχρεώσεις τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share