X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόφαση για πλατεία «Μίκη Θεοδωράκη» σε συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου

Απόφαση για πλατεία «Μίκη Θεοδωράκη» σε συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου

Πρόταση για μετονομασία της κεντρικής πλατείας του δήμου Γεροσκήποιυ σε πλατεία «Μίκη Θεοδωράκη» αναμένεται να καταθέσει στην επόμενη συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου Γεροσκήπου ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι το σώμα θα αποφασίσει τελικά σε ποιο δρόμο ή σε ποια πλατεία θα δοθεί το όνομα του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη «που απογείωσε την ελληνική μουσική». «Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μια τοπική αρχή για ένα τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη», κατέληξε ο κ. Παυλίδης.

Εξάλλου, ο δήμος Γεροσκήπου είναι ο πρώτος δήμος στην επαρχία Πάφου, και από τους λίγους σε ολόκληρη την Κύπρο, που αποκτά πίστα skate. Η πίστα κατασκευάζεται στο πάρκο «Ανδρέα Στυλιανίδη». Οι εργασίες για το πάρκο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και εκτός από την πίστα skate το πάρκο θα διαθέτει παιδότοπο και αρκετό πράσινο.

Στα πλαίσια της ανάπλασης της περιοχής ο τεράστιος όγκος του πύργου από μπετόν του τμήματος υδάτων που βρίσκεται εντός του ιδίου τεμαχίου θα αποτελεί πλέον πόλο έλξης αφού θα ζωγραφισθεί με παραστάσεις από την μυθολογία και την ιστορία της Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών στο συγκεκριμένο πάρκο σημειώνοντας ότι η τοπική αρχή μετά την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής τα τελευταία χρόνια στρέφει πλέον την προσοχή της στην βελτίωση υφιστάμενων αλλά και στην δημιουργία νέων σύγχρονων πάρκων, χώρων πρασίνου αλλά και γραμμικών πάρκων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share