Home Featured Αποχωρεί ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Απόλλωνα, παραιτήθηκε ο προπονητής, σοβαρά επεισόδια στο στάδιο Άλφαμέγα

Αποχωρεί ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Απόλλωνα, παραιτήθηκε ο προπονητής, σοβαρά επεισόδια στο στάδιο Άλφαμέγα

0
Αποχωρεί ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Απόλλωνα, παραιτήθηκε ο προπονητής, σοβαρά επεισόδια στο στάδιο Άλφαμέγα

Σημαντικές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα έφερε η νέα χθεσινή ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς ο προπονητής ανακοίνωσε την παραίτηση του και ο Πρόεδρος του Νίκος Κίρζης καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο την αποχώρηση τους, κατά το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου. Επεισόδια με πετροβολισμούς και σπασμένα καθίσματα, καταγράφηκαν από τους οπαδούς της ομάδας στο στάδιο Άλφαμέγα, κατά και μετά το πέρας του αγώνα Απόλλωνα – Καρμιώτισσας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και καθώς η Καρμιώτισσα βρέθηκε να κερδίζει με 3-4, ανατρέποντας το σε βάρος της σκορ (3-1), οπαδοί των περσινών πρωταθλητών άρχισαν να ρίχνουν καρέκλες στο γήπεδο, ενώ με το τέλος της αναμέτρησης και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, αριθμός ατόμων άρχισε να ρίχνει πέτρες προς τα μέλη της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής  Κωνσταντίνος Μακρίδης, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση το ΔΣ του Απόλλωνα, για την πρόθεση του να παραιτηθεί κατά το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως «η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν κατά το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ώστε τον ερχόμενο Μάιο να συγκληθεί εκλογική γενική συνέλευση της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας, ως προνοεί το Καταστατικό».

Πηγή:ΚΥΠΕ