Home Featured Άρχισαν οι εγγραφές για ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Άρχισαν οι εγγραφές για ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0
Άρχισαν οι εγγραφές για ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα γραφεία εγγραφών του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, τα οποία βρίσκονται στο Trakasol Cultural Centre, πλησίον της Μαρίνας Λεμεσού, άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης και άρχισαν ήδη να υποδέχονται τους πρώτους δρομείς.

Την ίδια ώρα ανακοινώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το διήμερο του μαραθωνίου, στις 19 και 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από τα γραφεία εγγραφών οι δρομείς παραλαμβάνουν τις «Race Packs» τους με τον αριθμό τους (BIB Number), που είναι απαραίτητος για να μεταβούν στην γραμμή εκκίνησης, καθώς και τον αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Σημειώνεται ότι είναι η απαραίτητη η προσκόμιση safe pass για την είσοδο στο Trakasol Cultural Centre.

Εγγραφές για το «Δρόμο Νεολαίας» Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race γίνονται μέχρι το Σάββατο, ως τις 10:00 (19/03). Η συμμετοχή είναι δωρεάν για παιδιά 6-11 ετών, χάρη στη χορηγία του Ιδρύματος, όμως απαιτείται εγγραφή και συγκατάθεση γονέα. Τα παιδιά 6-8 ετών θα τρέξουν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-13 ετών θα τρέξουν 1200 μέτρα.

Για τις υπόλοιπες πέντε διαδρομές εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμες θέσεις.

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ., με την εκκίνηση να δίνεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Πρόεδρο της Βουλής και το Δήμαρχο Λεμεσού.

Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί και ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation «Δρόμος Νεολαίας», ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Μαραθώνιος των 42 χιλιομέτρων, ο Muskita Ημιμαραθώνιος, ο Πετρολίνα Δρόμος Ενέργειας 10χλμ. και ο Medochemie 5χλμ. Ατομικός Δρόμος.

Στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κύπρου θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 15.000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Όσον αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το Σάββατο, 19 Μαρτίου, θα είναι κλειστός ο παραλιακός δρόμος και στις δύο λωρίδες, από το ύψος της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι το ξενοδοχείο Crowne Plaza, από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, από τα 06:30 μέχρι τις 09:30 θα επηρεαστούν, ο δρόμος Ασώματου προς κυκλικό κόμβο Mymall, ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο MyMall προς κυκλικό κόμβο Ladies Mile, ο δρόμος από κυκλικό κόμβο Ladies Mile προς κυκλικό κόμβο νέου λιμανιού και ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο του νέου λιμανιού, διαμέσου της Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στον παραλιακό.

Από τις 06:30 μέχρι τις 13:00 θα επηρεαστεί ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο από το Elias Beach Hotel μέχρι το δυτικό άκρο του Μόλου (πλατεία Κάστρου), ενώ το κομμάτι αυτό θα αρχίσει να δίνεται σταδιακά προς στην τροχαία κίνηση, ξεκινώντας από το ανατολικό κομμάτι (Elias Beach Hotel) από τις 12:00.

Πηγή:ΚΥΠΕ