Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αρχίζει στη Λάρνακα το ετήσιο κλάδεμα φοινικόδεντρων

Αρχίζει στη Λάρνακα το ετήσιο κλάδεμα φοινικόδεντρων

0
Αρχίζει στη Λάρνακα το ετήσιο κλάδεμα φοινικόδεντρων

Αρχίζει από σήμερα, Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι και το Νοέμβριο, σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας, από συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου, το ετήσιο κλάδεμα φοινικόδεντρων της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «στην τουρκική συνοικία της πόλης το κλάδεμα θα αρχίσει από σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 23 του μήνα. Στην περιοχή Μακένζι το κλάδεμα θα αρχίσει στις 26 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, ενώ από τις 10 του μήνα μέχρι και τις 19 θα κλαδεύονται τα φοινικόδεντρα στη περιοχή Αγίου Λαζάρου – παλαιά Σκάλα».

Ακόμα στη περιοχή του λιμανιού το κλάδεμα θα γίνει από τις 20 μέχρι τις 27 Ιουλίου, ενώ τα φοινικόδεντρα θα κλαδευτούν στη περιοχή της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τις 28 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Ακόμα στην περιοχή Φανερωμένης το κλάδεμα θα γίνει από τις 9 μέχρι και τις 18 Αυγούστου, ενώ στη περιοχή Δροσιάς από τις 21 μέχρι τις 25 Αυγούστου».

Στην περιοχή «Αγίου Νικολάου το κλάδεμα θα γίνει από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου ενώ από τις 8 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου θα κλαδευτούν τα φοινικόδεντρα στη περιοχή του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.

Επίσης «από τις 19 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου θα κλαδευτούν τα φοινικόδεντρα στη περιοχή Προδρόμου – Αγίου Ιωάννη, ενώ στη περιοχή Μητρόπολης – Χρυσοπολίτισσας από τις 25 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Στα Λιβάδια το κλάδεμα θα γίνει από τις 2 μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, στη περιοχή Αγίων Αναργύρων από τις 9 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, ενώ στη περιοχή Κοκκίνων – Τσιακκιλερού από τις 20 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου».

Τέλος «στη περιοχή του γηπέδου Νέας Σαλαμίνας το κλάδεμα θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, στη περιοχή Βεργίνας από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου και στις Καμάρες από τις 6 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το κλάδεμα των ψηλών φοινικιών επί της Λεωφόρου Αθηνών (παραλία Φοινικούδων) θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Ιουλίου».

Πηγή:ΚΥΠΕ