X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣBitcoin: Προμηνύεται κι άλλη πτώση για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα-Ίσως και στα $10.000

Bitcoin: Προμηνύεται κι άλλη πτώση για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα-Ίσως και στα $10.000

Το τελευταίο διαγραμματικό μοτίβο για το bitcoin κάνει φανερό ότι τα κέρδη από το bitcoin, βρίσκονται σε κατακόρυφη πτώση.

Το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, όπως φαίνεται από το διάγραμμα, έκανε ένα ανοδικό ξέσπασμα, το οποίο οι τεχνικοί αναλυτές θεωρούν ως ένα είδος νηνεμίας πριν την καταιγίδα, ένα προσωρινό διάλειμμα σε συχνά επεισόδια καθοδικών πιέσεων στην τιμή του κρυπτονομίσματος.

Μια ανοδική σφήνα σχηματίστηκε επίσης το διάστημα μεταξύ Μαΐου – Ιουνίου, σπάζοντας μια απότομη υποχώρηση για το Bitcoin, γρήγορα ωστόσο η παροδική άνοδος έδωσε τη θέση της σε βουτιά 42% που «γκρέμισε» το κρυπτονόμισμα από τα 30.000 δολάρια στα 17.600 δολάρια.

Οι γνώμες διίστανται αναφορικά με το αν το bitcoin έπιασε πάτο πέριξ των 20.000 δολαρίων μετά από τη βουτιά κατά 57% φέτος που προκλήθηκε από τη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής, την εκρηκτική μόχλευση των κρυπτονομισμάτων και το ζοφερό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας της MLIV Pulse, συντάσσεται με τις «αρκούδες»: η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν θεωρούν πιο πιθανό να πέσει στα 10.000 δολάρια από το να ανέβει στα 30.000.

Νωρίτερα, στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης έχανε 2,4% φθάνοντας τα 19.927 δολάρια.

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share