Home Featured Διεθνής Διάκριση για τη Chambersfield Economides Kranos ως ο «Κορυφαίος Σύμβουλος», της Κύπρου για το 2021

Διεθνής Διάκριση για τη Chambersfield Economides Kranos ως ο «Κορυφαίος Σύμβουλος», της Κύπρου για το 2021

0
Διεθνής Διάκριση για τη Chambersfield Economides Kranos ως ο «Κορυφαίος Σύμβουλος», της Κύπρου για το 2021

Μία ακόμη σημαντική διάκριση καταγράφει η «Chambersfield Economides Kranos», καθώς για δεύτερη χρονιά αναγνωρίζεται ως ο «Κορυφαίος Σύμβουλος», της Κύπρου για το 2021, στο «Acquisition International».

Η βράβευση αποτελεί ακόμη ένα επιτυχημένο επίτευγμα του «Chambersfield Economides Kranos».

Το «Acquisition International», δεν αποτελεί απλώς ένα μηνιαίο ψηφιακό επιχειρηματικό περιοδικό με συναπτή παρουσία 11 χρόνων, αλλά ένας διαδραστικός ιστότοπος προσελκύοντας ως επί των πλείστων μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες, στο παγκόσμιο εταιρικό τοπίο.

Αφενός κύριος πυρήνας να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει, αφετέρου να επηρεάσει και να διαμορφώσει την παγκόσμια εταιρική συνομιλία μέσω ενός συνδυασμού υψηλής ποιότητας εκδοτικής, αυστηρής έρευνας και ενός έμπειρου και αφοσιωμένου σε όλο τον κόσμο δίκτυο συμβούλων, εμπειρογνωμόνων και συντελεστών.

Οι επαγγελματίες σε περισσότερες από 170 χώρες βασίζονται στις ζωτικής σημασίας ενημερώσεις της τεχνητής νοημοσύνης σχετικά με τις επιχειρηματικές γνώσεις.
Κάθε χρόνο η AI ορίζει την κορυφαία επιχείρηση σε διάφορους τομείς, όπως Οικονομικά, Νομικά, NPO's, Audit & Tax, CFO, Businesswoman και άλλους.

Για την «Chambersfield Economides & Kranos», το βραβείο αυτό αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά διάκριση εκτός των κυπριακών συνόρων, από την «Acquisition International».
Η πρώτη φορά ήταν το 2019, για την «Εταιρική της Αριστεία» και φέτος ορίζεται ως ο «Κύριος Σύμβουλος», για την Κύπρο.

Η Βράβευση αυτή κατατάσσει τη «Chambersfield Economides Kranos», ως την κορυφαία Διασυνοριακή Δικηγορική Εταιρεία Full-Service της χρονιάς στην Κύπρο, μία σημαντική αλλά και της Κύπρου γενικότερα, η οποία πλέον τοποθετείται στον παγκόσμιο χάρτη αναδεικνύοντας την ικανότητα της χώρας για καινοτομία.

Η «Chambersfield Economides Kranos», είναι μια διεθνής δικηγορική εταιρεία με φυσική παρουσία σε περισσότερες από 9 χώρες και με γραφεία στη Λεμεσό, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη, παρέχοντας μια ποικιλία υπηρεσιών σε διεθνή φυσικά πρόσωπα και ιδρύματα, με κύριο γνώμονα να αντιμετωπίζονται σφαιρικά τα θέματα των πελατών της, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τους.

Με μία ομάδα στελεχωμένη από αφοσιωμένους, έμπειρους και υψηλά νομικά καταρτισμένους συνεργάτες, προσφέρει στους εντός της Κύπρου και εκτός των Κυπριακών συνόρων, πελάτες της, τις πιο αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες.

Η δικηγορική εταιρεία «Chambersfield Economides Kranos», με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 7 χώρες παρέχει εταιρικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες εμπιστεύματος σε 21 και πλέον δικαιοδοσίες.

Αναλυτικά παρέχονται υπηρεσίες όπως σύσταση και διοίκηση εταιρειών, συμφωνίες εμπιστευματοδόχων (Nominee Services), Fiduciary Services, μεταφορά έδρα εταιρείας, εξαγορές και συγχωνεύσεις, συμφωνίες μεσεγγυήσεων (escrow), άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, σύσταση ιδρυμάτων, συμβόλαια και συμφωνίες, επίλυση εμπορικών διαφορών, εμπορικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες διακανονισμού, διαλύσεις και εκκαθαρίσεις εταιρειών.

Παράλληλα ο K.Μιχάλης Οικονομίδης, ο Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος και o CEO της Chambersfield Economides Kranos, ως κάτοχος του τίτλου του συμβούλου αφερεγγυότητας, είναι ο πλέον αρμόδιος να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διάφορα σύνθετα νομικά και επιχειρηματικά θέματα που εμπίπτουν υπό του εταιρικού και εμπορικού δικαίου.

“Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία διαφοροποίησης της δικηγορικής εταιρείας μας είναι ο πελατοκεντρικός καινοτόμος επιχειρηματικός αλλά παράλληλα σφαιρικός τρόπος σκέψης και προσέγγισης των διαφόρων θεμάτων του εκάστοτε πελάτη”.
Η θεμελιώδης βασική αξία της εταιρείας είναι η δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και όχι βραχυπρόθεσμων συναλλαγών. Με την πρακτική αυτή, οι πελάτες γίνονται πλέον συνεργάτες σ’ αυτή την αμοιβαία σχέση και δεν αντιμετωπίζονται ως πελάτες με το παραδοσιακό και τυπικό τρόπο”..

Μεταξύ άλλων, η Chambersfield Economides Kranos παρέχει υπηρεσίες μετανάστευσης και πολιτογραφήσεις (άδειες παραμονής, υπηκοότητες / διαβατήρια) σε Κύπρο, Λατινική Αμερική και Καραϊβική καθώς και σε άλλες χώρες.

Κύριος άξονας της εταιρείας οι νέες συνεργασίες, οι οποίες βελτιώνουν περαιτέρω την ποιότητα και εμπλουτίζοντας το εύρος των υπηρεσιών της.
Δέσμευση της εταιρείας να προστατεύει και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πελατών της, να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες της, με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την εχεμύθεια και το σεβασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
-www.eklawyers.com
[email protected]
-Τηλέφωνο Επικοινωνία: +357 25356800