Home Featured Διεξάγεται την Κυριακή στον Πρωταρά το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

Διεξάγεται την Κυριακή στον Πρωταρά το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

0
Διεξάγεται την Κυριακή στον Πρωταρά το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

Με γενικό σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία» διεξάγεται την Κυριακή, στον Πρωταρά, το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix, που συνδιοργανώνουν η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και η Εθνική Φρουρά, με τη συνεργασία και του Δήμου Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ Cyprus Road Races Grand Prix «το δρομικό κίνημα της Κύπρου θα μπορεί την Κυριακή 21 Μαΐου να τρέχει στη λεωφόρο Ξενοδοχείων στον Πρωταρά σε απόσταση 5 ή 10 χιλιομέτρων. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν και παιδιά, σε δρόμο ενός χιλιομέτρου ενώ θα πραγματοποιηθεί και αγώνας για οικογένειες (Family Fun Run) απόστασης 2 χιλιομέτρων».

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η Πλατεία Εκδηλώσεων του Fig Tree.

Ο αγώνας 10 χλμ. Ανδρών / Γυναικών θα αρχίσει στις 08:00 το πρωί, στις 08:15 ο αγώνας 5χλμ Ανδρών / Γυναικών, Εταιρικός, στις 09:10 ο αγώνας 1χλμ Metro Kids Race και στις 09:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας 2χλμ Family Fun Run

Σημειώνεται ότι «η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ιδιαίτερα ο Σταθμός Παραλιμνίου θα αναλάβουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πρωινό της Κυριακής, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής. Από τις 07:00 μέχρι και τις 11:00 το πρωί, θα αποκοπεί η λεωφόρος Ξενοδοχείων και τμήμα της οδού Μανταλιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους από το σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Εκδηλώσεων Fig Tree Bay στον Πρωταρά, μία ώρα πριν από την καθορισμένη έναρξη του αγωνίσματός τους.

Οσοι ενδιαφέρονται για εγγραφή μπορούν να το πράξουν στη σελίδα: https://cyprus.opentrack.run/en-gb/x/2023/CYP/cgpparalimni/

Πηγή:ΚΥΠΕ