X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα, δήλωσε...

Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα, δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια

Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια μετά τον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα με 3-2 επί του Ισραήλ χθες βράδυ.

Ο Τιμούρ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας. «Δείξαμε ως Κύπρος ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνουμε και αποτέλεσμα. Δεν υστέρησε κανένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε μια καλή ομάδα όπως το Ισραήλ», είπε.

Η προπονητής της Εθνικής ανέφερε πως η ομάδα είχε ποιότητα μέσα στο παιχνίδι της και πως η κάθε αντεπίθεση ήταν ευκαιρία για γκολ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την ήττα από τη Βουλγαρία, βρήκαμε τις δυνάμεις να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν θέληση, ξέρουν και μπορούν», είπε.

Ο Τιμούρ σημείωσε πως ως ομάδα έχουμε χρόνο μέχρι τους επίσημους αγώνες να προετοιμαστούμε. «Εύχομαι να έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό. Μας στεναχώρησε ο τραυματισμός του Ματία Σπόλιαριτς. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και σύντομα να είναι με την ομάδα του αλλά και με την Εθνική», είπε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share