X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΔέκα μέρες απομένουν για συμμετοχή στα Δικοινοτικά Βραβεία Stelios Bi-Communal Business Awards...

Δέκα μέρες απομένουν για συμμετοχή στα Δικοινοτικά Βραβεία Stelios Bi-Communal Business Awards 2023

Λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2023, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Επιχειρηματικότητας – Stelios Bi-Communal Business Cooperation Awards 2023, που διοργανώνει για 13η χρονιά στην Κύπρο, το Stelios Philanthropic Foundation.

Aνακοίνωση αναφέρει ότι η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω zoom), την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στις 17:00 ώρα Κύπρου και ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου θα προσφέρει χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ σε κάθε επιχειρηματία-μέλος μιας από τις 10 νικήτριες, διμελείς δικοινοτικές επιχειρηματικές ομάδες, με το συνολικό ποσό των βραβεύσεων να ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

Αιτήσεις στα Stelios Bi-Communal Awards 2023, τα οποία επικεντρώνονται και αυτή τη χρονιά, αποκλειστικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, μπορούν να υποβληθούν για τις επόμενες 10 ημέρες μέσω της ιστοσελίδας του Stelios Philanthropic Foundation https://steliosfoundation.com.cy/.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να κατεβάσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, να την συμπληρώσουν και ακολούθως να την αποστείλουν με email στον Μάριο Μισιρλή [email protected].

Υπενθυμίζεται, ότι στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι (περιλαμβανομένων νικητών και υποψηφίων προηγούμενων ετών), των οποίων η επιχείρηση έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον δέκα χιλιάδων ευρώ και εργοδοτεί άλλο ένα άτομο, πέραν του ιδιοκτήτη. Θα πρέπει επίσης να υποβληθούν αποδεικτικά στοιχεία της κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο κοινότητες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μέχρι σήμερα συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού των 200.000 ευρώ, ανέρχεται στα €4.190.000.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share