X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΔιαφοροποίηση ωραρίου λειτουργίας Εμβολιαστικών Κέντρων για COVID-19

Διαφοροποίηση ωραρίου λειτουργίας Εμβολιαστικών Κέντρων για COVID-19

Το ωράριο λειτουργίας των Εμβολιαστικών Κέντρων κατά της νόσου COVID-19 μεταβάλλεται από σήμερα Τετάρτη 18 Μαϊου 2022, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα, τα εμβολιαστικά κέντρα walk-in σε όλες τις επαρχίες θα λειτουργούν από τις 8:00πμ μέχρι  τις 3:00μμ για τις ημέρες Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ενώ κάθε Σάββατο τα Εμβολιαστικά Κέντρα walk-in σε όλες τις επαρχίες, θα λειτουργούν από τις 8:00πμ – 1:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να λάβουν το εμβόλιο της επιλογής τους από τα εμβολιαστικά κέντρα ελεύθερης προσέλευσης walk-in ή μέσω διευθέτησης ραντεβού από την Ηλεκτρονική Πύλη Εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι η χορήγηση εμβολίου δύναται να διενεργηθεί 14 ημέρες μετά τη νόσηση, νοουμένου ότι δεν παρουσιάζονται ενεργά συμπτώματα κατά της νόσου COVID-19.

Τα Εμβολιαστικά κέντρα, είναι στην Λευκωσία, η Κρατική Έκθεση, στην Λάρνακα, το Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας, στην Λεμεσό, το Κέντρο Υγείας Λινόπετρας, στην Πάφο, το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στην Αμμόχωστο, το Κέντρο Υγείας Αμμοχώστου, στην Κυπερούντα, το Εμβολιαστικό κέντρο (πρώην ΣΠΕ) και στην Πόλη Χρυσοχούς, το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς (κάθε Τρίτη 09:30π.μ με 02:00μ.μ).

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share