X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΔιαγωνισμός δημιουργίας βίντεο για την υγεία του εγκεφάλου από ΙΝΓΚ

Διαγωνισμός δημιουργίας βίντεο για την υγεία του εγκεφάλου από ΙΝΓΚ

Διαγωνισμό στο πλαίσιο παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για την υγεία του εγκεφάλου διεξάγει το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών στον διαγωνισμό «Σκέψου Έξυπνα: Προσοχή στον Εγκέφαλo» είναι η 28η Φεβρουαρίου 2023, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εκστρατεία ενημέρωσης θα διεξαχθεί μέσα από ενημερωτικά φιλμάκια, τα οποία θα επιμεληθούν μαθητές και φοιτητές, προστίθεται.

Διευκρινίζεται ότι η κάθε συμμετοχή θα είναι ομαδική εργασία που θα αποτελείται από 2 μέχρι 3 συμμετέχοντες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων και πανεπιστημίων και απαιτεί δημιουργία ενός video με μέγιστη διάρκεια 3 λεπτά, του οποίου το θέμα επικεντρώνεται στην ενημέρωση του κοινού για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρούμε τον εγκέφαλο μας υγιή. Το video/φιλμάκι μπορεί να έχει την μορφή animation, παρουσίασης, συνέντευξης, vlog, mini movie, ακόμη και παράστασης, ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να σκεφτούν οι δημιουργοί.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές μπορεί να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά σε εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube).

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα απαρτίζουν Νευρολόγοι και Ερευνητές του ΙΝΓΚ με εξειδίκευση στη νευροεπιστήμη, καθώς και άτομα με εμπειρία στην επικοινωνία της επιστήμης.

Σε τελετή απονομής στις 16 Μαρτίου 2023 στο ΙΝΓΚ, θα προσφερθεί βραβείο στους νικητές των ομάδων με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, και έπαινοι στις ομάδες με την δεύτερη και τρίτη καλύτερη συμμετοχή.

O διαγωνισμός χρηματοδοτείται από τους οργανισμούς Dana Foundation και Federation of European Neuroscience Societies (FENS) ενώ πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΙΝΓΚ στο https://www.cing.ac.cy/en/news-113/news394/think_smart_2023 .

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share