X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔιεξάγονται οι πρώτοι επίσημοι αγώνες 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions –...

Διεξάγονται οι πρώτοι επίσημοι αγώνες 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C

Ένα Νέο Κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, ξεκίνησε χθες με τους πρώτους επίσημους αγώνες του 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, μετά από χρόνια σχεδιασμού, οι διοργανωτές του The R.O.C. το έκανε πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται, ο διαγωνισμός ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση, στις 14:00, λόγω των ελαφρών ανέμων που συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιώντας τη διαδρομή Όρτσα – Πρίμα, τρεις ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν και όπως αναμενόταν, υπήρξαν διαφορετικοί νικητές.

Ο στόλος ήταν μαζί σε όλους τους αγώνες και κανένας ιστιοπλόος δεν κατάφερε ποτέ να ξεχωρίσει.  Το θέαμα τα πολύχρωμα πανιά και σκάφη που μπορούσαν να αναγνωριστούν ακόμη και από την ακτή, ήταν όπως σημειώνεται, απίστευτο.

Επίσης, το Metasail Tracking ( https://www.metasail.it/incoming/359/ ) λειτούργησε άψογα και όλοι οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Live Streaming Team ( https://www.regattaofchampions.com/the-r-o-c-2022 -ημέρα 1/ )

Όσον αφορά στο διαγωνισμό, η Arantza Zimmermann (PER) έδειξε τη μεγαλύτερη συνέπεια για την ημέρα και προηγείται μετά την ολοκλήρωση των 3 ιστιοδρομιών, της πρώτης μέρας, ακολουθούμενη από τον Ιάσωνα Παναγόπουλο (GRE) και τον Στέφανο Σαμαρά (GRE).

 Τέταρτος είναι ο Arthur Back (BRA) και 5ος ο Travis Greenberg (ΗΠΑ). Οι Alberto Avanzini (ITA), Juan Bennassar (ESP), Ιωάννης Τουρνής (GRE), Εμμανουήλ Βόμβυλας (GRE) και η Joana Freitas (BRA) κλείνουν την πρώτη 10άδα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share