Home Featured Δωρεά στην Παιδογκολογική Κλινική Μακάρειου από Δήμο Λακατάμιας και Running in Cyprus

Δωρεά στην Παιδογκολογική Κλινική Μακάρειου από Δήμο Λακατάμιας και Running in Cyprus

0
Δωρεά στην Παιδογκολογική Κλινική Μακάρειου από Δήμο Λακατάμιας και Running in Cyprus

Παραδόθηκαν στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, τα στρώματα που αγοράστηκαν από τον Δήμο Λακατάμιας και τον οργανισμό Running in Cyprus, για τις ανάγκες της Κλινικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας, η αγορά έγινε από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων που έλαβαν μέρος στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα,  Energy Run Λακατάμιας.

Η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα και ο Διευθυντής του οργανισμού Running in Cyprus Σταύρος Κακουρίδη, ενημερώθηκαν από την Δρ Ελένη Παπαχριστοδούλου, για την παραλαβή των στρωμάτων.

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, οι υπεύθυνοι των ομάδων εθελοντών που συμμετείχαν στο 2ο Energy Run Λακατάμιας, παρέλαβαν τιμητική πλακέτα και διπλώματα για τα μέλη τους, από τη Δήμαρχο Λακατάμιας και τον Διευθυντή του οργανισμού Running in Cyprus.

O Δήμος Λακατάμιας απευθύνει, για ακόμα μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση και ενίσχυσαν τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα  και όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του 2ου Energy Run Λακατάμιας και ανανεώνει το ραντεβού, για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στο 3ο Energy Run Lakatamias.

Πηγή:ΚΥΠΕ