Home Featured Δωρεά ξύλινων σπιτιών και αμαξιδίων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα από Δήμο Λευκωσίας

Δωρεά ξύλινων σπιτιών και αμαξιδίων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα από Δήμο Λευκωσίας

0
Δωρεά ξύλινων σπιτιών και αμαξιδίων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα από Δήμο Λευκωσίας

Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς για παραχώρηση δύο ξύλινων σπιτιών και ξύλινων αμαξίδιων κατά την περίοδο των γιορτών, που θα βρίσκονται στο άνοιγμα Λήδρας – Ονασαγόρου και θα είναι διακοσμημένα και φωταγωγημένα ενώ σε αυτά θα μπορεί να τοποθετηθεί το λογότυπο του φορέα απευθύνει με σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος Λευκωσίας.

Σκοπός είναι τα σωματεία να αξιοποιήσουν τα σπιτάκια, προσφέροντας/πωλώντας προϊόντα ή άλλες κατασκευές, εορταστικού χαρακτήρα, με στόχο τα έσοδα να δοθούν σε άτομα ή ομάδες που έχουν ανάγκη, προστίθεται.

Τα σπιτάκια θα πρέπει να λειτουργούν από τις 5 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, καθημερινά κατά την περίοδο των εορτών αναφέρεται και διευκρινίζεται ακόμα ότι σε περίπτωση που θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, τότε ο Δήμος θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες διευθετήσεις ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν στο Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2021 στο email: [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λευκωσίας, Πολιτιστική Υπηρεσία Δήμου Λευκωσίας, δηλώνοντας την περίοδο, ωράριο και είδος που ενδιαφέρονται να πουλούν στο email: [email protected], αναφέρεται τέλος.

Πηγή:ΚΥΠΕ