X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League

Η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League έφτασε με τις δύο φιναλίστ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να διεκδικούν το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη.

Η σπουδαία αναμέτρηση, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του 2023 θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο στις 22:00 ώρα Κύπρου.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ «επιβίωσαν» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων και αύριο διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η υπερηχητική φέτος ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, όντας το φαβορί της αναμέτρησης, με στόχο το παρθενικό ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Αν το πετύχει, η Σίτι θα κάνει το τρεμπλ, καθώς έχει ήδη πανηγυρίσει τις προηγούμενες εβδομάδες την κατάκτηση του τρίτου σερί της πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου Αγγλίας. Από τις αγγλικές ομάδες, η μοναδική που έχει πετύχει κάτι τέτοιο είναι η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η ιταλική ομάδα, έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, έγινε η έκπληξη της διοργάνωσης και έφτασε σε τελικό Champions League για πρώτη φορά μετά το 2010.

Τότε, είχε κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου κερδίζοντας την με 2-0 στην Μαδρίτη και έχοντας στον πάγο της τον Ζοσέ Μουρίνιο. Η Ίντερ ήταν και τότε το αουτσάιντερ, όμως κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αν και στην αυριανή αναμέτρηση έχει φαβορί και αουτσάιντερ, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά καθώς πρόκειται για έναν τελικό ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, οι οποίες αν βρεθούν στην καλή τους ημέρα μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share