Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που εφάρμοσε σύστημα υγείας καθολικό και ολοκληρωμένο, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που εφάρμοσε σύστημα υγείας καθολικό και ολοκληρωμένο, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

0
Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που εφάρμοσε σύστημα υγείας καθολικό και ολοκληρωμένο, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πολιτών, εφάρμοσε ένα σύστημα υγείας καθολικό και ολοκληρωμένο, αναφέρει σε γραπτή απάντηση προς το ΑΚΕΛ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, σημειώνοντας πως «αυτή της την επιτυχία διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο θα προστατεύσει, αλλά θα συνεχίσει να ενισχύει και να αναβαθμίζει».

Ο κ. Πελεκάνος αναφέρει ότι «επιτέλους το ΑΚΕΛ κάνει και μια σωστή διαπίστωση στην ανακοίνωση του για τον τομέα της υγείας, λέγοντας πως  «Το ΓεΣΥ είναι μία από τις μεγαλύτερες  κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν στον τόπο μας». Και έχουν, επίσης, δίκαιο όταν λένε πως «… Το ΓεΣΥ χτίστηκε σε γερά θεμέλια»».

Όταν, όμως, σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος «παρασύρονται από τον αντιπολιτευτικό τους οίστρο, να μην ξεχνούν πως αυτή την τεράστια κοινωνική μεταρρύθμιση, με τα γερά θεμέλια είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που την υλοποίησε».

Πηγή:ΚΥΠΕ