X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΕίναι η ώρα της διπλωματίας με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές, είπε...

Είναι η ώρα της διπλωματίας με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές, είπε ο ΠτΔ

Είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε τελετή κατάθεσης θεμέλιου λίθου, στην Αγία Νάπα, και κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε για το Κυπριακό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ο Φιλελεύθερος”, ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, και τις εισηγήσεις που αυτός έκανε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «έχουμε συγκεκριμένη προσέγγιση όσον αφορά το σπάσιμο του αδιεξόδου και την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, μέσα από έναν πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

“Σας ενημέρωσα κατ΄ επανάληψη σε σχέση με τα αποτελέσματα των διεργασιών που έγιναν στις Βρυξέλλες και είπα ότι είναι η ώρα της διπλωματίας”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Και επιμένω, σημείωσε, «ότι είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share