X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕκδηλώσεις το Νοέμβριο για στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

Εκδηλώσεις το Νοέμβριο για στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

Σειρά δράσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων οργανώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφιερώνει τον μήνα Νοέμβριο στην προληπτική παιδιατρική, στηρίζοντας έτσι το έργο του Κέντρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», Δρ Αργύρης Αργυρίου, ανέφερε ότι φέτος, εκτός από τα τρία γνωστά ανιχνευτικά προγράμματα που προσφέρονται από δωρεάν σε όλες τις εγκύους και νεογνά, η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης επεκτείνεται και σε άλλες παθήσεις στις οποίες η πρόληψη διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο.

Εν μέσω πανδημίας, πρόσθεσε, η προσφορά μας στην κοινωνία αποκτά ακόμη μεγαλύτερο νόημα και βαρύτητα, σημειώνοντας ότι το Κέντρο αποτελεί σταθερό πυλώνα προσφοράς και βοήθειας στην κυπριακή κοινωνία.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», Βουλευτής Φωτεινή Τσιρίδου, είπε πως το Κέντρο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να σταθεί αρωγός της πολιτείας και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις και να δώσει μαζικά το παρών του.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, φθινοπωρινό φεστιβάλ Halloween Edition, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28, μέχρι την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού και το 03 Olympus Man Triathlon, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου, με αφετηρία τα «Μπάνια» στην Πάφο και τερματισμό στην κορυφή του Όλυμπου, στο Τρόοδος.

Επίσης, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα παιδιατρικής πρόληψης, στο ξενοδοχείο Parklane, στη Λεμεσό, ενώ το Σάββατο 20 Νοεμβρίου Stroller Walk, στην οδό Στασικράτους, στη Λευκωσία.

Ακολουθεί, στις 24 Νοεμβρίου, gala dinner και στις 26 Νοεμβρίου, στην αίθουσα «Πλεύσις», στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, καλλιτεχνικό αφιέρωμα του Paolo Baiocco.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share