X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕκδήλωση για παρουσίαση έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Χρηματοδοτικών Μηχανισμών του...

Εκδήλωση για παρουσίαση έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Χρηματοδοτικών Μηχανισμών του (ΕΟΧ)-Νορβηγίας

Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, εκδήλωση με στόχο την παρουσίαση των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο των Χρηματοδοτικών Μηχανισμών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ)-Νορβηγίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2021.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα «Local Development and Poverty Reduction», το οποίο συγχρηματοδοτείται από τις Χορηγίες ΕΟΧ-Νορβηγίας (85%) και την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) με συνολικό προϋπολογισμό €8,1 εκατ., προωθεί έργα στους τομείς του περιβάλλοντος, της υγείας, της κοινωνικής πρόνοιας και του πολιτισμού. Η υλοποίηση των έργων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024, συνεισφέροντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στην Κύπρο.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η μέχρι σήμερα πρόοδος των έργων αυτών. Παρόντες θα είναι οι δικαιούχοι των έργων, εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών ως Διαχειριστή του Προγράμματος και Εθνικού Σημείου Επαφής, εκπρόσωποι άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών που έχουν ρόλο στη διαχείριση των χορηγιών ΕΟΧ-Νορβηγίας, καθώς και η εκπρόσωπος του Γραφείου Χρηματοδοτικών Μηχανισμών ΕΟΧ-Νορβηγίας στις Βρυξέλλες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share