X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕκροές $1,9 δισεκατομμυρίων σε 24 ώρες από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance

Εκροές $1,9 δισεκατομμυρίων σε 24 ώρες από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance

Αναλήψεις ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων είχε κατά τις τελευταίες 24 ώρες το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων «Binance», ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία δεδομένων blockchain Nansen, καθώς το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο ανακοίνωσε ότι έχει «διακόψει προσωρινά» τις αναλήψεις του σταθερού νομίσματος USDC.

Ο έλεγχος του τρόπου με τον οποίο τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως το Binance και το χρεοκοπημένο πλέον, πρώην ανταγωνιστικό του ανταλλακτήριο, «FTX» χειρίζονται τις καταθέσεις πελατών βρίσκεται υπό στενή εξέταση από χρήστες και ρυθμιστικές αρχές.

Ο ιδρυτής της FTX, Sam Bankman-Fried, κατηγορήθηκε την Τρίτη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για εξαπάτηση επενδυτών.

Το Binance, του οποίου η κυριαρχία στα κρυπτονομίσματα εδραιώθηκε από την πτώση του FTX, την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε στο Twitter μια έκθεση απόδειξης των χρηματικών αποθεμάτων του από την ελεγκτική εταιρεία Mazars.

Η έκθεση κατέδειξε ότι τα ρευστά διαθέσιμά του σε bitcoin ξεπέρασαν τις καταθέσεις των πελατών σε μια μέρα εντός Νοεμβρίου.

Οι αναλήψεις κουπονιών ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων που βασίζονται στο blockchain ethereum σηματοδοτούν τη μεγαλύτερη ημερήσια εκροή σε περίοδο 24 ωρών, από τις 13 περασμένου Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία της Nansen, αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο ποσό κεφαλαίων που αντλήθηκαν κατά τις τελευταίες επτά ημέρες από το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share