X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΈνας εκατομμυριούχος επιχειρεί να ξαναγίνει 18 χρονών-Μείωσε τη βιολογική του ηλικία κατά...

Ένας εκατομμυριούχος επιχειρεί να ξαναγίνει 18 χρονών-Μείωσε τη βιολογική του ηλικία κατά τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον από την Καλιφόρνια, δεν θέλει απλώς να αισθάνεται σαν 18χρονος. Θέλει και το σώμα του να συμπεριφέρεται σαν 18χρονο. Για να το πετύχει αυτό, έχει επιστρατεύσει περισσότερους από 30 γιατρούς και άλλους ειδικούς σε θέματα υγείας για να παρακολουθούν κάθε σωματική του λειτουργία. Μέχρι στιγμής, ο Τζόνσον έχει ξοδέψει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια σε αυτό το προσωπικό του πρότζεκτ που ονόμασε Project Blueprint.

Όπως δήλωσε στο Bloomberg, ο 45χρονος θέλει «να έχει τον εγκέφαλο, την καρδιά, τους πνεύμονες, το συκώτι, τα νεφρά, τους τένοντες, τα δόντια, το δέρμα, τα μαλλιά, την ουροδόχο κύστη, το πέος και το ορθό ενός 18χρονου».

Ο Τζόνσον ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή η οποία δεν ξεπερνά τις 1.977 θερμίδες, γυμνάζεται καθημερινά και έχει μια σταθερή ρουτίνα ύπνου. Παίρνει καθημερινά δύο δεκάδες συμπληρώματα και φάρμακα και υποβάλλεται σε μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους, αιματολογικές εξετάσεις και κολονοσκοπήσεις.

Ενώ ο εξαιρετικά υγιεινός και πειθαρχημένος τρόπος ζωής του Τζόνσον έχει αποφέρει κάπως αναμενόμενα αποτελέσματα, ο γενετιστής Όλιβερ Ζόλμαν, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που παρακολουθεί τον 45χρονο, δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμη αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η ομάδα του εξετάζει διάφορα ζητήματα, όπως και την χρήση πειραματικών γονιδιακών θεραπειών.

Οι γιατροί του δήλωσαν ότι ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας λογισμικού μείωσε τη βιολογική του ηλικία κατά τουλάχιστον πέντε χρόνια και ότι έχει την καρδιά ενός 37χρονου και τους πνεύμονες ενός νεαρού ενήλικα.

«Αυτό που κάνω μπορεί να ακούγεται ακραίο», είπε ο Τζόνσον στο Bloomberg, «αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι η φθορά δεν είναι αναπόφευκτη».

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share