X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΈρευνες Λιμενικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό ιδιοκτητών σκάφους που προσάραξε στην περιοχή...

Έρευνες Λιμενικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό ιδιοκτητών σκάφους που προσάραξε στην περιοχή Πέγειας

Έρευνες διεξάγει η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία για τον εντοπισμό ιδιοκτητών σκάφους, που εντοπίστηκε προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Ένα ιστιοφόρο σκάφος γύρω στα 10 μέτρα περίπου εντόπισαν κατά τη διάρκεια της πρωινής περιπολίας τα μέλη του Ναυτικού Σταθμού Πάφου να είναι προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Πέγεια κοντά στην ακτή, σύμφωνα με τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη, Υποδιοικητή Επιχειρήσεων, Εκπρόσωπο Τύπου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως πρώτο τους μέλημα ήταν να δουν αν κινδυνεύει οποιοδήποτε πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάποιος στην περιοχή. Το σκάφος, συνέχισε, δεν φέρει αναγνωριστικά στοιχεία και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ερευνών και εξετάσεων προκειμένου να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το σκάφος εκεί.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, που μπορεί να έχει πληροφορίες για το σκάφος, όπως και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης.

Μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή τόσο για σκοπούς φύλαξης του σκάφους όσο για περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του. Ο κ. Κωνσταντινίδης είπε πως η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία προσπαθεί να βρει κάποιους αριθμούς εγγραφής του σκάφους από την μηχανή με τη συνδρομή δυτών για έλεγχο περαιτέρω στοιχείων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share