X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕργασίες στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Παραλιμνίου μέχρι 30 Νοεμβρίου

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Παραλιμνίου μέχρι 30 Νοεμβρίου

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου θα εκτελούνται από σήμερα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, του Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, την περίοδο 22/11/2021 – 30/11/2021, καθημερινά, εκτός της Κυριακής 28/11/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 μέχρι 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (1,5χλμ. ανά φορά) η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και την έξοδο προς Ορμήδεια, με συνολικό μήκος 24χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23/11/2021, την Τετάρτη 24/11/2021 και το Σάββατο 27/11/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 μέχρι 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share