Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εργασίες συντήρησης της Ακτής Ολυμπίων στο Δήμο Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης της Ακτής Ολυμπίων στο Δήμο Λεμεσού

0
Εργασίες συντήρησης της Ακτής Ολυμπίων στο Δήμο Λεμεσού

Αναβαθμίζει την παραλία της Ακτής Ολυμπίων ο Δήμος Λεμεσού, με εργασίες επισκευών και συντήρησης, που θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο Μαίου και θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της παραλίας και προκειμένου οι εκατοντάδες επισκέπτες της να βρίσκονται σε ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον, ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί σε βελτίωση των υποδομών της, με οικοδομικές, ξυλουργικές και μεταλλικές εργασίες.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν επιδιορθώσεις κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, ψηφιδωτό και πέτρα καθώς επίσης  εργασίες συμπλήρωσης, αντικατάστασης και συντήρησης των ξύλινων και μεταλλικών στοιχείων της Ακτής Ολυμπίων.

Οι εργασίες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και να ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουνίου 2022, με εκτιμώμενο κόστος τις €48.000.

Περαιτέρω, προστίθεται, είναι σε διαδικασία εκτέλεσης, σύμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία αφορά στην αντικατάσταση τριών πύργων ναυαγοσωστών και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Ιουνίου 2022.

Πηγή:ΚΥΠΕ