X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕυχή Αρχής Λιμένων για επιστροφή στην κανονικότητα το 2022

Ευχή Αρχής Λιμένων για επιστροφή στην κανονικότητα το 2022

Ευχή το 2022 να φέρει τη λήξη της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα, εκφράζει ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Αντώνης Στυλιανού σε μήνυμα του με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

«Εν μέσω της συνέχισης της κρίσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, με πλήρη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και με πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων αποχαιρετούμε ένα ακόμη διαφορετικό έτος, με την ευχή το 2022 να φέρει την λήξη της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα μας», αναφέρεται στο μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Αντώνη Στυλιανού.

Ως Αρχή Λιμένων Κύπρου, προστίθεται, «εργαστήκαμε, όντας μια από τις ουσιώδεις υπηρεσίες του Κράτους μας, καθ’ όλη την περίοδο της πανδημίας στο μέγιστο των δυνάμεων μας για την προώθηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του Τόπου μας και την συνέχιση των λιμενικών εργασιών και δραστηριοτήτων».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής εύχεται πρωτίστως υγεία, αγάπη και ειρήνη και πάνω από όλα καλές θάλασσες,» καταλήγει.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο, το βιντεογραφήμενο μήνυμα: https://youtu.be/dQyIU4MCLKE

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share