X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΕξειδικευμένο μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής νεογνών παρέδωσε ο Cans For Kids στο Μακάρειο

Εξειδικευμένο μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής νεογνών παρέδωσε ο Cans For Kids στο Μακάρειο

Ένα εξειδικευμένο μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής των νεογνών (Neonatal and Breathing Gas Humidifier) παρέδωσε τη Δευτέρα σε μια λιτή τελετή, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο Σύνδεσμος Cans For Kids.

Σε χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του ιατρικού εξοπλισμού, ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίησή του, αφού όπως εξήγησε το συγκεκριμένο ιατρικό μηχάνημα είναι απαραίτητο για το ξεκίνημα της ζωής των μικρών αγωνιστών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Αναφερόμενος στον Οργανισμό Cans for Kids, είπε πως αποτελεί ένα «σημαντικότατο και πολύτιμο χορηγό» των μικρών ασθενών του Μακάρειου Νοσοκομείου, αφού στηρίζει διαχρονικά τις ανάγκες τους στην απόκτηση εξειδικευμένων ιατρικών συσκευών και μηχανημάτων, που διευκολύνουν την πορεία της νοσηλείας τους στις εξειδικευμένες Μονάδες.

«Μέσω της προώθησης της ανακύκλωσης», συνέχισε, «από τα αλουμινένια τενεκεδάκια, πράξη που προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση των πολίτων, ανακυκλώνεται και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και μετατρέπεται σε αγάπη και στήριξη προς τα παιδιά, το μέλλον μας».

Η Πρόεδρος Cans for Kids Ρόζι Χαραλάμπους ανέφερε ότι στην Κύπρο «είμαστε αρκετά πιο πίσω από τους στόχους της ΕΕ για ανακύκλωση», για να προσθέσει πως ο Cans for kids συμβάλει στην επίτευξη προόδου.

Όπως είπε η κ. Χαραλάμπους, τα τελευταία 32 χρόνια ο Σύνδεσμος έκανε δωρεές εξοπλισμού αξίας πέραν των 323 χιλιάδων ευρώ, για να σημειώσει ότι περίπου 27 εκατομμύρια τενεκεδάκια, αντί να μολύνουν το περιβάλλον, χρησιμοποιήθηκαν για το καλό της κοινωνίας.

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρείου ΙΙ, Δρ. Χρίστος Μηνά, ευχαρίστησε τον Cans for Kids για τον ιατρικό εξοπλισμό, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη προσφορά στην Μονάδα Εντατικής Νεογνών, σε συνέχεια με άλλες δωρεές, θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών στη Μητέρα και στο Παιδί.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ένα υγιές περιβάλλον απαλλαγμένο από αλουμίνιο είναι η καλύτερη συνεισφορά σα παιδιά μας».

Η Διοικητική Σύμβουλος της Petrolina, Γεωργία Λευκαρίτη, ανέφερε πως η εταιρεία της βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της κοινωνίας και στον Σύνδεσμο Cans for Kids.

«Ως κυπριακή εταιρεία θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να βοηθούμε την κοινωνία και το περιβάλλον», είπε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share