Home Featured Φιλανθρωπική ποδηλασία Αστυνομίας ΒΒ για τα παιδιά με καρκίνο

Φιλανθρωπική ποδηλασία Αστυνομίας ΒΒ για τα παιδιά με καρκίνο

0
Φιλανθρωπική ποδηλασία Αστυνομίας ΒΒ για τα παιδιά με καρκίνο

Στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και τους φιλανθρωπικούς συνδέσμους «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και «Μικροί Ήρωες», θα διατεθούν περί τις 30 χιλιάδες ευρώ που εκτιμάται ότι θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της ετήσιας Φιλανθρωπικής Ποδηλασίας της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 13 Μαΐου και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππας Καρσερά και του Διοικητή των ΒΒ, Υποπτέραρχου Peter Squires.

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τον Άγιο Νικόλαο Δεκέλειας και πέραν από Αμμόχωστο και Λάρνακα, διανύοντας απόσταση 150 χιλιομέτρων, πριν καταλήξουν στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης.

Εξάλλου, Αστυνομικοί των ΒΒ, προστίθεται, πέρασαν από σχολεία και παρέλαβαν εισφορές μαθητών, οι οποίοι παρουσίασαν έργα τέχνης και χειροτεχνίες, χορούς και τραγούδια, τα οποία σχετίζονταν με τον παιδικό καρκίνο και την ποδηλασία.

Κατά την τελετή λήξης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας των ΒΒ, Chris Eyre, ανέφερε πως αποτελεί προνόμιο η συνεργασία «με τέτοιες εμπνευσμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις που κάνουν ανεκτίμητη δουλειά κάθε μέρα» και σημείωσε ότι πρόκειται για την τέταρτη φιλανθρωπική ποδηλασία που διοργανώνεται από το 2019, με στόχο τη στήριξη οργανώσεων που βοηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους των τριών φιλανθρωπικών οργανώσεων, ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Γιώργος Πενηνταέξ, ευχαρίστησε την Αστυνομία των ΒΒ και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, για τη στήριξη και την οικονομική βοήθεια που συγκεντρώθηκε.

Οι δωρεές συνεχίζονται και θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ