X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣGreat Britain-Cyprus Business Association: Το κλειδί της επιτυχίας για τη συνεχιζόμενη ανοδική...

Great Britain-Cyprus Business Association: Το κλειδί της επιτυχίας για τη συνεχιζόμενη ανοδική επιχειρηματική πορεία του Συνδέσμου – Το Διεθνές Συνέδριο Cyprus Business Association 2021

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος «Great Britain-Cyprus Business Association», αποτελεί έναν επιχειρηματικό σύνδεσμο, με κεντρικό πυρήνα την παροχή απαραίτητων αποτελεσματικών υπηρεσιών, ώστε τα μέλη τους να προωθήσουν την εταιρεία τους τόσο στην Κύπρο όσο και στη Μεγάλη Βρετανία και να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης τόσο στις μεταξύ τους σχέσεις, όσο και με άλλους επαγγελματίες αλλά και σαφώς επιχειρηματίες.

Πρόεδρος και Ιδρυτής του Συνδέσμου είναι ο κ. Σάββας Κυριακίδης.

Είναι πλέον γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Κύπρος, προσφέρει ευκαιρίες σε νέες, δοκιμασμένες και αξιόπιστες αγορές, ικανή να εξασφαλίσει το μέλλον της επένδυσής των πελατών του συνδέσμου.
Ομοίως και η Μεγάλη Βρετανία, έχει επίσης μια ακμάζουσα οικονομία με διαθέσιμες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αυτή η συλλογική συνεργασία παρέχει τη δυνατότητα στις κυπριακές εταιρείες, να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρωταρχικός στόχος του συνδέσμου είναι να συμβάλει στη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας και της Κύπρου με σκοπό το αμοιβαίο οικονομικό όφελος.

Εκτός από τις άρτιες, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών που παρέχει ο επιχειρηματικός σύνδεσμος, διοργανώνει παράλληλα και διεθνή συνέδρια, εκθέσεις και ιδιωτικές επαγγελματικές συναντήσεις.

Κλειδί της επιτυχίας του συνδέσμου, είναι η καθημερινή επαφή των μελών της και η σύσταση του σε μέλη της αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες τόσο στην Κύπρο αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία.

Μέχρι στιγμής ο σύνδεσμος αριθμεί συνολικά 110 μέλη: https://www.gbcy.business/members

Τέλος η έκδοση της μηνιαίας ενημερωτικής ηλεκτρονικής εφημερίδα, μίας πολυσύνθετης εφημερίδας, προσφέρει μία πολύπλευρη ενημέρωση στους αναγνώστες της: https://www.gbcy.business/e-newspaper.

Με επιτυχία διοργάνωσε «To Great Britain-Cyprus Business Association», το Διεθνές Επιχειρηματικό συνέδριο, «BUSINESS ORIENTATION CYPRUS 2021», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, τη Τρίτη 23 Νοεμβρίου.
Είναι η 4η συνεχή χρονιά που διοργανώνεται το συγκεκριμένο συνέδριο, με εξαίρεση το 2020 λόγω των περιορισμών της πανδημίας.
Κύριος πυρήνας του συνεδρίου, ήταν αρχικά η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και άλλων ατόμων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε άλλες χώρες παγκοσμίως, σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο, καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες, όπως η Άδεια Μόνιμης Διαμονής στην Κύπρο, τα Φορολογικά Οφέλη, το Κυπριακό Δίκαιο, και όλες τις εξελίξεις όσο αφορά την αγορά ακινήτων.

Το Διεθνές αυτό συνέδριο προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες όπως δικηγόρους, λογιστές, τραπεζίτες, οικονομολόγους, οικονομικούς συμβούλους καθώς και εργοληπτικές εταιρίες, μεσίτες ακινήτων και άλλους επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα έργα τους.
Είναι επίσης ο κατάλληλος χώρος επιχειρηματικής δικτύωσης, όπου οι συμμετέχοντες μπορεί να επωφεληθούν από τις κατάλληλες γνωριμίες που θα κάνουν.

Κύριος ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο υπουργός Εσσωτερικών, κύριος Νικος Νουρής. Επίσης συμμετείχαν ακόμη 23 άλλοι ομιλητές από την Κύπρο και τη Μεγάλη Βρετανία.
Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις θέσεις τους και να αποδείξουν γιατί η Κύπρος είναι το ιδανικό μέρος για να επενδύσει κάποιος, ή να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας του, ή ακόμα και να μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση.

Τέλος οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με επενδυτές, ενδιαφερόμενους αγοραστές ακινήτων, πλούσια άτομα, συμβούλους εταιρειών και άλλους αντιπροσώπους με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σάββας Κυριακίδης ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους κεντρικούς ομιλητές, τα μέλη και τους χορηγούς, που συνέβαλαν στο να διοργανωθεί με επιτυχία το συνέδριο.

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share