Home Featured Η ΑΗΚ με ημερίδα συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάση

Η ΑΗΚ με ημερίδα συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάση

0
Η ΑΗΚ με ημερίδα συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάση

Στα πλαίσια της στήριξης του έργου του Σωματείου Europa Uomo Κύπρου στο τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τον καρκίνο του προστάτη, στις 29 Νοεμβρίου, ώρα 13:00, στην Αίθουσα Ήλεκτρον, διοργανώθηκε ιατρική ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Προστάτη- Ένας καθαρά ανδρικός καρκίνος – Πότε και πώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά». Την ημερίδα χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ και η σχετική επιστημονική ενημέρωση έγινε από τον Ουρολόγο- Ογκολόγο-Χειρούργο Παναγιώτη Σακκά,  μέλος της επιστημονικής ομάδας του Σωματείου.

Ακολούθησε ξύρισμα μουστακιών σαν συμβολική πράξη στήριξης του κινήματος Movember με την ευγενή χορηγία τoυ Bullfrog Barbershop Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΑΗΚ, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, ανέφερε σε χαιρετισμό ότι η ΑΗΚ που προσφέρει απρόσκοπτη ενέργεια ζωής, ήταν και παραμένη ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν την υγεία και θα στεκέται πάντα στο πλευρό Σωματείων όπως το Εuropa Uomo στηρίζοντας τους με κάθε τρόπο στο έργο τους διαχρονικά.

Πηγή:ΚΥΠΕ