X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ΑνΑΔ ανανέωσε την πιστοποίηση του Κέντρου Εκπαίδευσης του CYS για ακόμα...

Η ΑνΑΔ ανανέωσε την πιστοποίηση του Κέντρου Εκπαίδευσης του CYS για ακόμα πέντε χρόνια

Για ακόμα πέντε χρόνια διατηρεί την πιστοποίηση του ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), μετά από αξιολόγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, ο CYS συνεργάζεται για περισσότερα από 15 χρόνια με την ΑνΑΔ, για δημιουργία προϋποθέσεων για προγραμματισμένη και συστηματική κατάρτιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου.

«Έχοντας υπόψιν το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης του Οργανισμού, την τρέχουσα επικαιρότητα και την έκδοση εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων, ο CYS προγραμματίζει δραστηριότητες εκπαίδευσης και κατάρτισης τις οποίες προσφέρει στο κοινό», σημειώνει στην ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης του CYS,  μετά από ανεξάρτητο έλεγχο που διενεργήθηκε από την DQS HELLAS και το International Quality Network (IQNet) διατηρεί από το 2019 πιστοποίηση με βάση το CYS EN ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει και από τον Αύγουστο του 2021 με το CYS EN ISO 14001:2015 για την εφαρμογή του Περιβαλλοντικού Συστήματος Διαχείρισης, σύμφωνα με το οποίο έχει υιοθετήσει μέτρα για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share