X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΗ Αρχή Λιμένων ενημέρωσε το προσωπικό της για την ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης...

Η Αρχή Λιμένων ενημέρωσε το προσωπικό της για την ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων

Εκπαιδευτική παρουσίαση στο προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων της Αρχής Λιμένων Κύπρου διοργάνωσε χθες η Αρχή, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων που λαμβάνει χώρα από τις 19-27 Νοεμβρίου και σκοπό έχει την προβολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο της εφαρμογής δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα αειφορικής χρήσης των πόρων και διαχείρισης αποβλήτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την παρουσίαση έκανε η Κατερίνα Δόκου, πάροχος υπηρεσιών περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αθαλάσσας κι ολοκληρώθηκε με τον συμβολικό καθαρισμό του από προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων της Αρχής.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, αναφέρεται, παρουσιάστηκαν οι έμμεσες και άμεσες περιβαλλοντικές πτυχές που επηρεάζουν τις λιμενικές περιοχές καθώς και τους τρόπους/διαδικασίες που εφαρμόζονται από την Αρχή όσον αφορά την διασφάλιση των θεμάτων ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης όλων των περιβαλλοντικών παραμέτρων.

Επίσης, το προσωπικό ενημερώθηκε για τα θέματα της πράσινης ανάπτυξης και συγκεκριμένα για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς στα ενεργειακά θέματα που έχει θέσει ως προτεραιότητα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share