X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Αστυνομία καλεί το κοινό να αναγνωρίσει αντικείμενα που πιθανόν κλάπηκαν

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να αναγνωρίσει αντικείμενα που πιθανόν κλάπηκαν

Φωτογραφίες από κοσμήματα, ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τα οποία διερευνάται κατά πόσον έχουν κλαπεί, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την πιθανή αναγνώριση από τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μεταξύ των ανευρεθέντων υπάρχει μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, ασημικών και άλλων κοσμημάτων, ρολόγια χειρός, συλλεκτικά νομίσματα, κινητά τηλέφωνα και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μεταξύ τους και tablet, μια τηλεόραση, ηλεκτρικές συσκευές, τσάντες και γυαλιά ηλίου, καθώς και ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε πολίτες που πιστεύουν ότι περιουσία τους που έχει κλαπεί ή απωλεσθεί, πιθανόν να εντοπίζεται στα αντικείμενα που φαίνονται στις φωτογραφίες, όπως επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή και με τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής τους.

Η εν λόγω περιουσία ανεβρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022, κατά τη διάρκεια έρευνας σε κατοικία στην επαρχία Πάφου, όπου διέμενε 33χρονος, ύποπτος για αριθμό υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και κλοπών αυτοκινήτων. Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία του 33χρονου και 29χρονης που επίσης διέμενε στην κατοικία.

Αφού οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων, συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκαν υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα, για διερεύνηση των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ενδεχόμενο η περιουσία που ανεβρέθηκε να αποτελεί προϊόν κλοπής διερευνάται, με το ΤΑΕ Πάφου να διεξάγει εξετάσεις για αναγνώριση των ανευρεθέντων από ιδιοκτήτες τους.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share